Извинение
Ще пробвам
да направя
извинение
за свойто
тъпо поведение.
Грешка беше
гадна,
може би,
че за момент
показах ти,
че имам си
и тъмна половина.
Освен наивният
глупак,
простак
интелигентен
в мене дреме...
Обикновено
под контрол е,
вързан,
устата му - запушена,
а всъщност трябва ли?
Кое по принцип
предпочиташ,
за да знам,
да го натиря ли
във миша дупка
(или в на кучето
г***)
или пък
да го пусна -
дързък,
нагъл
и уверен,
като водопад
да те залее?
Романтичният глупак
си е дефолт.
Прости на идиотите
във мен...
© Тони Бортолаци All rights reserved.