Жадувам любовта ти, натежала
със есенния мирис на море.
Жадувам нощите без изгрев,
покрити с шлейф от палми и небе.
Жадувам за спокойния ти поглед
и за едничка дума с твоя глас.
Жадувам те сред плисък на вълните,
дано и ти си жаден, както аз?!
Жадувам за искрата динамична,
за целия ти заразяващ чар
и жаждата с целувка екзотична
да утоляваме на глътки с много жар...
о.Тасос, 2006 г
© Nina Toshich All rights reserved.
Поздравления за сладката жажда!
Като весела камина твоето сърце гори
и отлитат през комина най- щастливите искри!