Apr 27, 2010, 8:17 PM

Желание 

  Poetry » Love
718 0 2

Искам да мога да те целуна,
да усетя допира на устните ти върху моите,
пръстите ти върху тялото си
и погледа ти върху мен.
Искам да усещам ускорения ти пулс всеки път, когато си до мен.
Да усещам мислите ти,
които желаеш да изкрещиш и превърнеш в реалност.
Нежността на погледа ти
всеки път, когато ме погледнеш. Топлината на тялото ти, когато ме докоснеш,
желанието ти, когато ме целунеш,
любовта ти, когато ме прегърнеш.
Искам да бъда до теб винаги и никога,
за да осъзнаеш колко необходима съм ти.
Искам да бъда в мислите ти всеки ден за малко,
за да осъзнаеш колко ти липсвам.
Искам да мога да ти кажа всичко това
и после да изчезна,
за да осъзнаеш какво е чувството в мен от онзи ден.
Искам да разбереш всичко това,
но да не си го обясняваш,
за да усетиш това, което и аз.
Искам да бъдеш до мен,
но реален...

© Фи Орцева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Силно е, но и аз съм съгласна с Дора. Иначе пиши- олеква!"Искам да бъда до теб винаги и никога,
    за да осъзнаеш колко необходима съм ти" Това най- ми допадна. Поздрави!
  • всичко добре, НО не е за категория "поезия".
Random works
: ??:??