Sep 23, 2009, 1:34 AM

Желание 

  Poetry » Love
704 0 2

Желание


Целуни ме и съм твой,

възбуди ме, аз желая. 

Еликсир ли си? Не зная.

Така истинска и страстна,

искам те и те желая.


Желая те, да знаеш,

ще се боря за теб до край.

Дори в съзнанието си да нехаеш,

ще те откарам в моя Рай!


Изтрий сълзите си от мъка,

бъди една звезда напред,

искряща и вечна препоръка

в живота ми, в света навред.

 

 

 

 

 

 

 

След една незабравима вечер...                                              22.09.2009 год.

© Евгени Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??