May 22, 2010, 8:08 PM

Желание 

  Poetry » Love
611 0 0

Желание

 

Исках да те целуна,

макар и за последно,

макар да казвах си: „Не беше редно”.

Но желанието мое казваше сега:

„Целувай го в нощта,

макар последна да е тя”.

© Виктория Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??