Nov 11, 2007, 6:01 PM

Желание 

  Poetry » Love
713 0 1
     

Желая те!
Не съм спирала да те желая!
Не знам как бих спряла да те желая!

Желая те от първия път, в който те видях!
Желая те от последния път, в който бях с теб!


Желание бавно да се докоснем...
Желание бавно да се слеем в едно...

Желание непрестанно, невидимо, неуловимо...

Желание, оплело всичките мои мисли, обсебило всеки мой миг...
Желание като буйна, страстна стихия, която вече трудно подтискам...


Желая те!

Пожелай ме и ти!

Пожелай ме за миг!

Аз съм твоя сега и завинаги!

Имаш ме цялата сега и завинаги!

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??