Желание щом в теб цари,
веднага с мен го сподели,
съвсем спонтанно ще е то
това единствено е за добро.
Страстта в нас двама винаги я има,
почувствай ти това, любима.
Желая те аз всеки миг.
Усещаш, знам, ти моя вик,
той не е молба, ни вопъл,
не е той стон, това е крясък,
който е каменолом.
Разбива всичко, що пред него се яви,
не знае спирка,
ни какъвто и да е покой,
забулен в истина е той.
Да вярваш ти в това
или напротив - няма смисъл,
отдаваш се сега ти на душата
и усещаш точно туй,
което е не само мисъл.
Реалност е - ще кажеш
и да се излъжеш няма,
защото знаеш истината -
съществува тя единствено
в нас двама,
в нашите тела
и всичко е защото се обичаме -
до края на света!
D.E.H.
© Олег Деков All rights reserved.