May 1, 2021, 3:36 PM

Желая ви... 

  Poetry
792 2 5

Желая ви здраве, желая ви щедрост,

желая ви слънчеви празнични дни.

Да имате всичко туй що ви е ценно –

в душите ви нека добро се твори.

 

Желая ви танци, желая ви песни,

желая ви радост, прегръдки и смях.

Години на щастие, страсти и честност

в които не чувствате болка и страх.

 

Желая ви път, светлина и надежда,

желая ви обич с вселенски обем.

С делата си ний сътворяваме вечност –

ключ носим в сърцата за всеки проблем.

 

Желая ви устрем, желая ви сили

и вятър попътен в безоблачни дни.

Бъдете добри, откровени и мили –

красивото с блясък от вас ще струи!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Благодаря ви, Зиги, Краси, Ели, Роси! Нека бъде!
  • Страхотни пожелания! Светли празници!
  • Дани, пожеланията ти са чудесни! Дано да стигнат и мен! И на теб пожелавам здраве, радост, сили, безоблачни дни и вдъхновение!
  • "в душите ви нека добро се твори"
  • Прекрасен стих! И на теб ти пожелавам всичко в този стих!! 😊😊 Поздравления!
Random works
: ??:??