Sep 26, 2013, 1:25 PM

Жена 

  Poetry » Other
577 0 1

Жената е създадена така, че

всичко в нея просто да учудва,
понякога със свойта красота,
понякога със неразбраните си чувства!

Жената е начална светлина,
с която в този свят прохождаш,
даряваща любов и доброта,
тя цвете е, което да докоснеш!

Жената е изплетена от страст,
картина, пред която си безмълвен,
да те убие с поглед има власт,
и без да каже нищо, да си тръгне!

Жената е и липсващата част
на пъзела, във който си оплетен,

намериш ли я, знай тогаз,
животът се превръща песен!


© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??