Feb 7, 2016, 9:06 PM

Жена 

  Poetry » Love
389 0 3

Озарена от пролетна светлина -

сред море от слънчеви лъчи,

аз нарекох те жена -

че си най-прекрасна, си личи.

 

Усмихни се в заранта -

осени ме с твоята красота

и нека твоите лъчи ме огреят

сред ангели, що пеят.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??