Jul 12, 2007, 6:16 PM

ЖЕНА - ЦЯЛА ВСЕЛЕНА 

  Poetry
798 0 0
Вселенска мисъл будиш,
на мъжките очи се чудиш!

В сърцето си ще ме откриеш,
с душата си неповторима!
Ти арфа си десетопръстна,
свириш нежно, вездесъщо!
Но внасяш смут в покоя
и с танците си, фея моя!

Вселенска мисъл будиш,
на мъжките очи се чудиш,
но зная, мен няма да разлюбиш!!!

© Мариола Томова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??