Aug 6, 2008, 5:27 PM

Жена за грях 

  Poetry » Other
812 0 5
05.08.2008

 

 

Очите с пъстрите искрици

ме гледат страстно–откровени.

Очите с бистрите зеници

ми казват: „Искам те, ела при мене.”

 

Очите ти ми казват всичко,

а ти стоиш пред мен смутено,

виждам, че до смърт ме искаш,

да ме любиш като за последно.

 

В очите, парещи от страст, поглеждам,

докосвам те -  изтръпваш чак,

разрошвам ти косата лекичко небрежно -

настръхваш пак и пак, и... пак

 

Свалям дрехите ти, бавно, страстно.

Целувам кожата настръхнала под тях.

Видя ли, казах ти, че съм опасна!

Жена родена съм за страст и грях!

 

© Erato Eratova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??