May 7, 2013, 1:04 PM

Жена за моето сърце 

  Poetry » Love
596 0 0

Денят свърши, вечерта дойде.

Виждам те сега, вижда те и моето сърце.

То те харесва, мило.

Харесва те, защото си добра.

Добра и красива, красива и усмихната жена.

Жена за моето сърце.

То сега усмивка ти изпраща.

Усмивка, която да докосне твоето сърце,

за да се усмихне и да се почуства по-добре.

© Наско кирилов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??