Жената, която всичко прощава
е жената, която те чака на прага.
Жената, която всичко прощава
е жената, която до тебе си ляга.
Тази, която кафето ти прави
и тази, която със устни те гали.
Жената, която прощава ти всичко
е винаги тази, която обича,
Прощава ти всичко, до време обаче,
а после си тръгва тъй както обича.
Християна Рачева
© Християна Рачева All rights reserved.