Jun 2, 2013, 4:27 PM

Жената знае 

  Poetry » Love
653 0 1

Повярвай - една жена знае,

когато мъжът нехае,

когато истински обича  

и когато просто я съблича -

егото си да омае,

Повярвай - жената знае...!

© Някой Си Там All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??