Oct 18, 2013, 11:40 AM  

Живей 

  Poetry » Other
852 0 5

... живей така, че някой да разказва,

когато някой ден ще си далеч,

как липсваш и без тебе е ужасно,

как ти живота му си правил свеж!

 

Как твойта прямота му е потребна,

когато е с наведена глава,

до рамото му място щом заемеш,

би тръгнал и за края на света!

 

И смисъла бъди на всяка връзка,

с приятел и любим човек,

прощавай и от мъка да се пръскаш,

не обещавай, щом не можеш да дадеш!

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??