Jan 17, 2010, 10:26 AM

Живей сега! 

  Poetry » Love
757 0 0

Живей сега!

 

http://www.vbox7.com/play:d01d17e5

 

Сърцето ми недей затваря в клетка

и вярност ти до гроб недей търси.

Любов, затвориш ли я зад решетка -

угасва и погребана лежи.

 

Не зная колко още ще съм вярна

и докога за теб сърцето ще тупти…

Понякога съдбата е коварна,

непредвидима, подла е дори.

 

Сърцето ми да вържеш на синджир

ще бъде най-голямата ти грешка.

Не съм светица в манастир

и да се влюбвам орис е човешка.

 

Затуй живей сега, когато

отдала съм ти своето сърце!

Затуй живей сега, когато

държиш ме с двете си ръце!

 

Живей сега, когато можеш

от мен да вземеш топлина!

Живей сега, когато давам

сърце и тяло, и душа!

 

Живей за този миг от време,

откраднат, за да бъде само наш.

Животът дава, но и ще си вземе

мечти, илюзии и страст.

 

В живота няма нищо вечно.

В любов до смърт не се кълни!

Само времето препуска безконечно,

затуй не говори, а просто ме люби!

© АнеблА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??