Nov 28, 2006, 8:48 AM

Живея  

  Poetry
732 0 2
Живея бурно, ненаситно, ненаситно, лудо
и сякаш с мене става чудо,
студенски партита, купони,
не останаха пари за нови панталони.
И свят безкраен, луди до зори,
изхарчваме до дупка всичките пари,
и няма за цигари, и за биричка дори,
но пак сме си щастливи, приятели добри.
Не смея да се спра за миг,
за музика и ритъм, наддавам боен вик,
уреждам нова среща със мъжки, нежен лик.
На гребена на вълната, разбирам, че боли ме пак главата.
Какви си ги забърках, какво направих пак,
излизам рано сутрин, прибирам се по мрак.
Живея зя момента,
и захвърлям стара лента от цифров апарат,
обелвам си капачките, падайки по врат.
Това е моят луд живот за  него кой не е готов!!!

© Росица All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??