Mar 14, 2010, 5:40 PM

Живот ли е 

  Poetry » Love
555 0 0

Живот ли е това, кажи,

без тебе как да дишам и живея?

Живот ли е това, кажи,

щом с теб съдбата ни разделя?

Живот ли е това, кажи, 

все в страдания ли да живея? 

Животът е суров, нали, 

и само болки ни нанася. 

Живот ли е без теб, кажи, 

само ти ми даваш сили да живея. 

Живот ли е това, кажи, 

вярвай ми, ще полудея. 

Какъв живот, щом ни раздели, 

върни се, за да оцелея!

© Красимира Пеева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??