May 31, 2008, 7:50 AM

Животът... 

  Poetry » Other
798 0 1

Животът е тъга -
безмилостна лъжа,

вечен и бездънен -
безскруполно жесток!

Минало греховно -
в радост и сълзи,

време неизмерно -
в страх и бъднини!

Напред... пристанище мечтано,
познато... даже недоразбрано.

Живот в бури... урагани,
живот - нестихващи копнеж!

© Самотна Душа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??