Кафето със захар
Пия кафето със захар,
иначе страшно горчи,
както горчи да те няма.
Но вече трудно ми личи,
кога от кафетo... или пък от теб,
мъчно се свива сърцето.
Преди не обичах да пия кафе
и сърцето не обичаше тебе, проклето,
сега пия ги даже по две.
На кафето слагам захар, за да не горчи,
но на сърцето що да сложа да не люби?
Нещо силно трябва да е, да го умори
и горчилката от него да пропъди.
© Женя All rights reserved.