Dec 9, 2011, 6:07 PM

Кажи ДА 

  Poetry » Love
487 0 5

Твоите красиви очи ли?
Да, те са като онези слънчеви лъчи, които галят моите коси.
Твоите сладки устни ли?
Да, те са като онези пухени облаци, които всяко дете иска да докосне.
А ще могат ли тези очи да разкрият моите тайни?
Ще могат ли тези устни да изпият моите сълзи?
Ще можеш ли да влезеш в сърцето ми,
без отново на хиляди парченца да се натроши?
Ако отговорът ти е „ДА”,
то ти си моето момче мечта,
но няма да те деля!
Ако кажеш „Да!”, съм твоя от сега до вечността.
Но, моля те, не ме лъжи,
защото от лъжи ме най боли!

© Александра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??