Jan 2, 2014, 8:32 PM

Кажи ми... 

  Poetry
909 0 0

Кажи ми как да вярвам в любовта?

Кажи ми как да вярвам, щом не мога

да вярвам, че ако ме няма днес,

заради теб не ще горя във адски огън?

 

Кажи ми как да вярвам в нас?

Кажи ми, щом е всичко май изчезнало?

Не искам прошепнати думи с нежен глас...

Аз искам всичко с думи неизречено!

© Таня Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??