Jun 29, 2008, 6:18 AM

Кажи ми. 

  Poetry » Love
737 0 3

Ела, чакам те, любими, днес е последният ден...

Ела, погледни ме и реши какво ще правиш с мен...

Виж в очите ми нашите спомени... усети тъгата на моето сърце...

Спомни си усмивките ми, от мрака прогонени...

Спомни си за невинното малко дете...

Сега те чакам, уморена от времето... вече трябва да решиш.

Моля те, махни от мен бремето... кажи ми...

Ще ме убиеш ли... или ще ме спасиш?

© Полина Красимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??