Nov 26, 2017, 6:35 PM

Кажи ми! 

  Poetry » Love
339 0 1

Думите реално не стигат
или по-скоро грешат?
Очите ти само попиват
кое усещам в мигът...

 

Крадем целувките си, знаем,
но изригва любовта.
Защо ли пък да е потаен?
Мигът чува вечността...

© Красимир All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??