Aug 13, 2010, 12:56 PM

Кажи нещо! 

  Poetry » Other
1041 0 18
Нажежен до оранжево е умът ми. И ражда мисли  като огън. Бъди им вятър, разпали ги! Или залей ги с ледена вода! Но нещо направи! Не стой с наведена глава!  

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??