„Как да я опиша”
Как да я опиша
тази бяла, леко скрита магия,
как да я разкажа
тази нежна приказка нескрита.
Как, като няма нужда
да изричам думи.
Погледни отвън,
всичко е наяве, не е сън.
И ето, денят показва и тази дата.
Днес е Рождество Христово.
И как да я опиша,
сега ще ви кажа.
Нежен дъх на бор
и топъл дим в комина.
С тях ви пожелавам
Весела Коледа и Честита Нова Година.
Радослав Христов
© Радослав Христов All rights reserved.