Sep 6, 2017, 10:09 AM

Как мога да те предам 

  Poetry » Love
295 1 0

 

 

Живота си го живея
солен и на прима виста.
Да го рестартирам умея
дори и от стръмна писта.

 

Решенията ги вземам
внезапно и импулсивно.
И думите ти поемам,
понякога и агресивни.

 

Да те виня не ми стиска.
И чувствата си не крия.
Макар, че ми се иска
понякога да те убия.

 

Но, ако някога се целят
в гърдите ми, пък знам,
ще се изправиш пред мен целия!
Как мога да те предам?

© Мари Елен- Даниела Стамова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??