Jun 10, 2011, 12:11 PM

Какво е любов 

  Poetry
548 0 1

Любовта е да си новобранец,

и когато вярваш в Господ, да не слагаш ланец.

Любовта е ускореният пулс,

когато чуеш блус.

 

Любовта е да вярваш, докато другите се съмняват,

 100м. спринт за 9.58,  без да те надбягат.

Любовта е да избягваш краха,

без да си подвластен на страха.

 

Любовта е да бъдеш себе си, сред богат или сред беден,

да третираш еднакво всеки, едър или дребен.

Любовта е, когато дойде денят пореден,

да изживееш всеки миг, сякаш е последен.

© Деко All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??