Любовта е да си новобранец,
и когато вярваш в Господ, да не слагаш ланец.
Любовта е ускореният пулс,
когато чуеш блус.
Любовта е да вярваш, докато другите се съмняват,
100м. спринт за 9.58, без да те надбягат.
Любовта е да избягваш краха,
без да си подвластен на страха.
Любовта е да бъдеш себе си, сред богат или сред беден,
да третираш еднакво всеки, едър или дребен.
Любовта е, когато дойде денят пореден,
да изживееш всеки миг, сякаш е последен.
© Деко Всички права запазени