Mar 23, 2018, 11:06 AM

Какво е любовта 

  Poetry » Love, Free verse
350 0 2
 · 

Какво е любовта

Нежно чувство спряло в сърцето
душата преситена от нежност,
тяло покрито с топлина и ласки.
Сърцето трепкащо от обич и радост.
Любовта е велико чувство и усет
духовност за двама и тръпки,
страсти да изпълват фибрите човешки.
С какво е преситено твоето сърце ?
С обич ? С чувства ?
Какво има в твоята душа?
Усещаш ли вълнения?
Обичаш ли ?
Аз те моля!
Не ранявай сърцето ми топло!
Не убивай душата и чувствата бавно.
Всичко сякаш е празно и мъртво,
няма твоята нежност, няма твоята обич .,
Има само студ и мрак, без любов…..
Защо?
Обичай ме ! Аз те обичам!

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??