Jun 25, 2007, 11:00 AM

Какво остана? 

  Poetry
474 0 1
 

Завих се презглава с това, което остана от мен.

Остана ли нещо повече от оголени кабели?

И дишам пак през очите. Безкислородно догарям.

Завинаги ще се стичам  по реотани.


Присадих добротата си в неподходящи души.

Дифузно се сливах с отражения в локвите.

Прегръщах сенки и се будех до трупове.

Толкова много смърт остана по мен.

© Мария Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??