Jan 8, 2020, 7:42 AM

Какво от това, че някъде те има 

  Poetry » Love
412 2 1

Ти слушал ли си лебедова песен
на лебед останал без другар?
Останал сам във самота умира
и тъжно пее до своя край...
Ти виждал ли си самотна вълчица,
изгубила своят вълк в нощта,
как жално своят зов изпраща 
към пълноликата луна?
Самотата бавно ме убива...
Тъгата ми по теб разкъсва моето сърце...
И какво от това, че някъде те има,
когато ти не си тук до мен....

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??