Feb 25, 2007, 10:47 AM

Какво от туй? 

  Poetry
733 0 1

Какво от туй, че ти не ме обичаш,

какво от туй, че ти не ме разбра,

какво от туй, че ти за мен не мислиш,

какво от туй, че отново съм сама!

 

Няма да се моля и да плача,

няма да ме видиш със разплакано лице,

няма да замръзна в самотата,

няма да се дам за миг поне!

 

Обичах те, не крия аз това!

Жадувах те, но не издържах сама!

Не можех повече така,

да обичам неразбрана във нощта!

 

Не ме обичаш вече ти? Добре върви!

Няма да те моля - запомни!

Какво от туй!

Все някога оставаме сами!

© Александрина Василева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??