Nov 14, 2018, 8:38 AM

Какво решила си за мене? 

  Poetry
338 0 3

Какво решила си отново за мене, ти, моя съдба?

Защо все по трънливи пътеки ме водиш?

Защо поне веднъж не ми подаде с мир своята ръка?

Защо поне веднъж любим, който да ме обича

и да ме брани от всички, и от всичко не ми предложи?

Любим, който да не ме кори и грешките ми да прощава,

който да ме хване за ръка и да ме поведе…

Дори към ада с него бих вървяла аз...

Бих вървяла и по пътища трънливи...

Не би тежало и бремето, което в живота ми поднасяш...

Какво решила си отново за мене, ти, моя съдба?

За толкова силна ли ме смяташ, че по трънливите пътеки

остави ме да се скитам сама

и силно мъжко рамо, на което да се опра си нямам...

Играчи само, които поиграха си с моето сърце,

но гласът му те никога не чуха...

Тежко е! Така е!

Но явно, лоша карма изкупувам...

13-11-2018 год.                       

 

© МД All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??