May 14, 2007, 4:52 PM

Какво си мисли Любовта 

  Poetry
742 0 8
Приклещена във ъгъла в последен рунд,
аркадите прикрила със ръце,
тя мисли: "Колко много шум
се вдига за едно сърце!

Крещяща публика, билети, рефер,
реклами, PS-2 игра,
тотален цирк, прощално бесен...
Голгота! - с авторски права."

Но тя е тъй пребита, че не може,
да изкрещи: "Мой мили Боже,
защо не идваш - тебе чекам...
Аз съм! Любовта! Не Дейвид Бекам!"

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??