14.05.2007 г., 16:52 ч.

Какво си мисли Любовта 

  Поезия
741 0 8
Приклещена във ъгъла в последен рунд,
аркадите прикрила със ръце,
тя мисли: "Колко много шум
се вдига за едно сърце!

Крещяща публика, билети, рефер,
реклами, PS-2 игра,
тотален цирк, прощално бесен...
Голгота! - с авторски права."

Но тя е тъй пребита, че не може,
да изкрещи: "Мой мили Боже,
защо не идваш - тебе чекам...
Аз съм! Любовта! Не Дейвид Бекам!"

© Николай Драгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??