Jan 28, 2007, 1:18 PM

Камък 

  Poetry
798 0 2

 

Имам чувството, че съм крайпътен камък…

Имам чувството, че съм студена, твърда като него,

Имам чувството, че не изпитвам нищо.

Страх ме е, защото теб те няма,

Но най-лошото е, че те няма тук, в сърцето ми,

Защо те забравям, кажи,

Защо дори не ме боли,

Защо съм като камък, студена и твърда,

Защо дори не знам дали сърцето ми мърда…

Тупти ли то, питам сега,

Възможно ли е  да съм в такава беда!?

© Красимира Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??