Feb 1, 2022, 3:08 PM  

Каналът на река Владайска 

  Poetry
258 0 0

Отворена отровена

бавна наркоманска вена.

Ако уцеля и я срежа навреме

докато тичам към теб,

потичат изгреви и залези

и в очите ми кънтят.

© Малката Мис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??