1.02.2022 г., 15:08 ч.  

Каналът на река Владайска 

  Поезия
255 0 0

Отворена отровена

бавна наркоманска вена.

Ако уцеля и я срежа навреме

докато тичам към теб,

потичат изгреви и залези

и в очите ми кънтят.

© Малката Мис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??