May 14, 2009, 10:43 PM

Капка 

  Poetry » Love
742 0 0

  

КАПКА

Чакам те да дойдеш като лятна буря

в сушата на моята душа,

пресъхнала от злобни хули,

замръзнала от хорска клевета.

Зная, че е дълъг пътят и сломен си

от умората на тежкия ти ден,

обичан, разлюбван - ти идваш към мен,

ела, аз те чакам... щастлив, наранен...

Дай ми от твоята мъжка закрила

и трябва ми твойта ръка...

Ела! Донеси я!!!

На мен ми е нужна една скъпоценна капка вода...

© Весела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??