Sep 6, 2008, 5:58 PM

Капка нежност 

  Poetry » Love
978 0 4
Искам тебе да докосвам,
със жадни устни да те пия.
Да полетим в неизвестна посока...
И то без от света да се крием...
И тръпна за мига, когато
с длани силни ще ме галиш,
от дъха ми целият ще запулсираш.
Огън един във друг всекиго да пали,

до дъно като от чаши вино, нека вечно да се пием...

© С обич от мен за вас All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??