May 30, 2012, 11:44 PM

Картина 

  Poetry
450 0 0

Цяла нощ пътувах

в безкрайни светове,

срещнах Шекспир, Вагнер

                                и Моне.

Всичко бе така красиво - мога

да се закълна, чух дори - как расте трева.

Плувах в синьото небе

и целунах вятъра - с риска да ме отведе.

© Меги Кралева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??