Aug 4, 2022, 6:56 AM

Картина си пречувствена 

  Poetry » Love
463 3 3

Художник вдъхновен рисува миг

    от вечният живот на красотата.

Косите ти, очите, твоят лик

сияят и излъчват ти душата.

    От вечният живот на красотата

към тебе непрестанна обичта е.

        Картина си пречувствена - Жената -

поезия, в която днес мечтае.

 

Очите ти са езера - Светлик

    лъчите си дарява с топлината

и в приказният чудодеен пик

все в тях се отразява синевата.

    Лъчите си дарява с топлината

артистът без да се разколебае.

        Картина си пречувствена - Жената -

поезия, в която днес мечтае.

 

Усмивката е съвършенен блик

    от извор чист, роден от планината.

Тъгата ти превръща се в мъник,

от радост е напираща сълзата.

    От извор чист, роден от планината,

по тебе чародей любов ще вае.

        Картина си пречувствена -  Жената -

поезия, в която днес мечтае.

 

© Асенчо Грудев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??