Aug 22, 2007, 9:01 AM

Категорично! 

  Poetry
532 0 14
Категорично,
нетипично,
сиво...
Младост
 във черно
ще заробя.
Ще жаля,
ще плача
безнадеждно -
но как
човек да върна
от гроба?

Запътил се
със сигурни стъпки,
крачи,
не се обръща
назад...
Дали не усеща,
че губи...
Дали по-светло е
на оня свят?
Не отивай,
спри,
чуваш ли?
Но, не...
Баба, като майка
ти ми бе!

© ГАЛИНА ДАНКОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??