22.08.2007 г., 9:01 ч.

Категорично! 

  Поезия
496 0 14
Категорично,
нетипично,
сиво...
Младост
 във черно
ще заробя.
Ще жаля,
ще плача
безнадеждно -
но как
човек да върна
от гроба?

Запътил се
със сигурни стъпки,
крачи,
не се обръща
назад...
Дали не усеща,
че губи...
Дали по-светло е
на оня свят?
Не отивай,
спри,
чуваш ли?
Но, не...
Баба, като майка
ти ми бе!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??