Feb 2, 2011, 9:30 AM

Като магия 

  Poetry
547 0 0

Докосвай ме, не искам да мечтая.

Докосвай ме, със устни ме гори

и в малката ни, тиха стая,

дъжд да пада от искри.

В жарава да гори земята,

душата ми до край изпепели.

Докосвам се до двата свята,

с ръце рисуваш ли ме ти.

Не казвай нищо, продължавай,

отпивай бавно и гори!

Като самодива ще танцувам,

разпуснала в нощта коси.

© Даниела Цековска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??