Feb 5, 2013, 10:28 AM

Като вятъра 

  Poetry
372 1 1

Искам само да почувствам вятъра
да танцува весел из косите ми,
свободата - вътре в мен да диша тя,
а искра да пари във очите ми...
Дай ми трън и малко насекомо,
слънцето и нежно бяло цвете.
Сипвай ми горчилката, отровата,
но със вино ми налей и двете...
Дай ми и зелените простори,
радостта, изгряваща със утрото,
мирна аз клепачи да затворя,
сякаш лошото въобще не се е случвало.
Искам да докосвам и да дишам,
да пътувам, да се преоткривам...
Да обикна... Искам да обичам...
и до болка чак да се разкривам!

 

Даже тръгвам! Чуваш ли ме? Ето,
ще се вдигна като ястреб над земята.
Търси ме там, високо във небето!
Аз все съм с теб, като самия вятър!

© Капка Роса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??