Особен съм. И построен
по непознат проект.
И мислите ми вътре в мен
са мой боекомлект.
И фигурите пак редя
със мисъл тук една -
накрая да ви победя
в безмилостна война.
Пред мен сте вий, и сте безброй.
Но в мене липсва страх.
И във решителния бой
ще претърпите крах.
И няма тук, зад мене, взвод...
Ала докрай се бих.
И правите вий грешен ход.
И ето - победих.
© Стефан Янев All rights reserved.
Поздрав, Стефан!