May 25, 2006, 7:42 AM

клуб "Варварски дни" 

  Poetry
594 0 2
Запиши се в нашия клуб.
Ние трябва да влияем на мозъци,
да изкореним глупостите,
които знаят всички навън.
Какво лошо има в това?!
Запиши се в нашия клуб.
Идва ново време.
Земята се тресе.
Децата ни сричат измислици,
а децата са нашето бъдеще.
Нека да ги накараме да разберат,
че 3 е 1, че 10 е нула.
Нека ги научим, че порното е за деца.
Те трябва да разберат, че идва времето!
Те трябва да са готови за варварски дни.
Те са длъжни да познават кръвта!
Запиши се в нашия клуб!
Нека изгорим кръстовете.
Те трябва да знаят!
Всички трябва да знаят!
След време ще са ни благодарни,
Че им казахме:
“Проклетите букви са глупост,
важно е да знаяете как
се пръска череп само с приклад,
как се удря точно в слепоочие.
Запиши се в нашия клуб!
Ела при нас!
Избягай от лъжата.
Идва варварско време.
Земята се тресе!
Децата ни сричат измислици!
Но утре...
Те ще убиват лесно и бързо,
и ще бъде чудесно,
и дяволски нужно!
Ела!

© Ясен Крумов- Хенри All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Изтръпнах!
  • Не го разбрах!
    Настръхнах"важно е да знаяете как
    се пръска череп само с приклад,
    как се удря точно в слепоочие."
    Какво те провокира да го напишеш???
Random works
: ??:??